За нас

Отнасяй се приятелски с твоя фармацевт. Просто попитай!

Здравейте,

ние, „съветниците“, искаме да ви благодарим, че избрахте Съветите на фармацевта, за да прочетете нещо повече на темата ЗДРАВЕ .

Тази платформа е място, което е различно от форумите пълни с мнения „една жена каза…“ или „ един познат ми препоръча.“

Маг. фарм. Ростислав Курдов създаде „Съветите на фармацевта“ , защото всеки ден хиляди хора търсят информация за лекарство, хранителна добавка или медицинска козметика в интернет . Но 80% от тях попадат на непроверена информация. Всеки ден някой приема хранителна добавка или лекарство без лекарско предписание, което не е било най-подходящото за него. Просто защото не се е допитъл до професионалист.

Ето защо „Съветите на фармацевта“ ще споделя с вас на разбираем език за най-популярните групи лекарства и хранителни добавки, за взаимодействията лекарство – лекарство и лекарство- хранителни добавки. Както и много съвети за храненето , грижата за най-малките, за билколечение и още и още…

Всичко това ще получите от дипломирани магистър фармацевти.

Към днешна дата платформата предоставя възможност да научите повече информация за аптеки, които подкрепят инициативата и зад управлението им стоят магистър фармацевти.

В допълнение с цел запознаване на обществото с фармацевтите и популяризиране на професионалната им консултация е създаден професионален справочник с фармацевти.

А вие ПРОСТО ПИТАЙТЕ!